Personlighedstest:

Fredag d. 9. maj 2008 tog jeg en personlighedstest på Match.com, resultatet af den, kan du læse herunder:

  • Din primære personlighedstype = Leder
  • Din sekundære personlighedstype = Eventyrer

Du er en LEDER/eventyrer

Du er modig; og du søger udfordringer. Du er en hårdtslående, selvstændig, og dristig tænker, som kan lide at udforske ideer eller problemer grundtigt. Du har nemt ved at fokusere. Og du er vedholdende, systematisk, og dygtig i din jagt på dine mål.

Du er også selvsikker; og du nyder de muligheder du vinder i dit hårde arbejde.

Du har meget energi. Du tænker hurtigt, træffer valg hurtigere end de fleste, bryder dig ikke om unødvendige regler, og har en rationel indstilling til mennesker, problemer, og ideer.

Du nyder ikke så ofte ‘small talk’. Du er generelt ikke interesseret i at behage kedelige mennesker, og du higer til mænd og kvinder som er intellektuelt spændende, og som hurtigt kommer til sagens kerne i en samtale.

De fleste af dine holdninger og værdier er ikke konventionelle. Du er som regel uærbødig og pragmatisk, samt holder af spontane mennesker. Du kan være en spændende, men hårdtkørende og krævende, ven samt ledsager.

Leder, 30%: Vovet, original, direkte og opfindsom. En ikke-konformist. Evner abstrakt tankegang og korttidsplanlægning. Ofte selvbekræftende og ret konkurrence-minded. Beslutsom og effektiv.

Eventyrer, 29%: Kendt for stor kreativitet, meget energi og spontanitet. Søger alt nyt, risici og nydelse. Intellektuelt nysgerrig og påvirkes ikke så let i sine holdninger.

Beskytter, 25%: Som oftest meget populær. Stor tilknytning til hjem og familie. Rolig opførsel, uden frygt og ængstelse. Some regel meget loyal, konsistent og beskyttende.

Diplomat, 17%: Mesterer at se tingene i et større perpektiv, god til langtidsplanlægning og konsensussøgende. En intuitiv tænker med gode verbale og sociale evner. Fantasifuld, medfølende og givende.

Du kan nu vælge at tro på det eller lade være.